10 säsonger av Grey’s Anatomy och mystiska Stoker på Viaplay

1 maj, 2015 Viaplay1,458

10 säsonger av Grey’s Anatomy Säsong 1-10 – Premiär 1 maj
Läkarna på Seattle Grace Hospital hanterar liv och död på daglig basis, men det är hos varandra de hittar vänskap, romantik och en hel del dramatik. Nu kan du se hela 10 säsonger från den Golden Globe-vinnande succéserien Grey’s Anatomy på Viaplay.

Stoker
DRAMA Se Mia Wasikowska, Nicole Kidman och Metthew Goode i den prisbelönade mystiska thrillern Stoker som nu har premiär på Viaplay. Tonåringen India Stokers pappa är död och hennes mamma är i obalans. Deras nya vardag blir allt märkligare när Charles, en farbror hon inte visste fanns, kommer på besök

The Blacklist Säsong 1-2
Efter uppehållet fortsätter nu äntligen den andra säsongen av The Blacklist på Viaplay. En efterlyst rymling samarbetar med en oerfaren profilerare vid FBI för att fälla grova förbrytare. Till sin hjälp har de en lista han sammanställt med skumma politiker, spioner och terrorister. Nya avsnitt kommer på måndagar.

Braveheart Premiär 1 maj
KLASSIKER Veckans uppstickare är den romantiska klassikern Braveheart om frihetskämparen William Wallace i som kämpar mot England i ett sargat Skottland. Regissören och tillika huvudrollsinnehavaren Mel Gibson kunde glatt räkna in hela 5 Oscars för detta storslagna verk.

What If Premiär 1 maj
KOMEDI Charmig romcom där Wallace (Daniel Radcliffe) är hemligt förälskad i sin bästa vän Chantry (Zoe Kazan), som i sin tur redan har en pojkvän. Deras kemi är dock fantastisk så de bestämmer sig för att bara vara vänner, vilket så klart blir komplicerat.

Streama Film