Best Summerjob EVER

7 maj, 2014 Filmnyheter154

Idag startar SF Bios rekryteringskampanj för att välja ut två filmrecensenter som kommer att recensera utvalda filmer på bio i sommar. Ansökan sker genom att ladda upp en egen videorecension på Youtube och på www.sf.se/biosommar. Det är biobesökarna själva som röstar fram de två recensenterna som får uppdraget. Recensenterna blir sedan SF Bios röst utåt i sociala kanaler under hela sommaren.

Sökes:

  • Två personer som brinner för film och har åsikter om saker och ting.
  • Två personer som gillar Youtube och som tror sig kunna göra grymma videorecensioner.
  • Man ska inte ha något emot popcorn och läsk, att gå på bio en gång i veckan eller att se nya filmer på bio.
  • Man ska kunna sitta tillbakalutad och titta på film i minst 2 timmar. Man behöver vara 16 år eller äldre. Inga övriga krav på tidigare utbildning.

Finnes:

Ett sommaruppdrag under perioden 18 maj – 12 augusti. I arbetsuppgifterna ingår att gå på bio ungefär en gång i veckan i sommar tillsammans med en kompis och se helt nya filmer. Efter varje biobesök ska en videorecension av filmen göras som sedan läggs upp på SF Bios Youtubekanal och på www.sf.se/biosommar.

Som ersättning för uppdraget får man 10 000 kr och biobiljetter för sig och en kompis till de filmer som ska recenseras plus en menybiljett (arbetet är svårt att utföra utan popcorn och läsk). Coca Cola är sponsor för aktiviteten. Betalning sker när alla 10 recensioner är utförda och inskickade.

Varför vi gör detta:

– Vi vill öka interaktionen i alla våra digitala kanaler och särskilt i sociala medier. Vi har aldrig gjort något liknande tidigare och om satsningen faller väl ut kommer vi troligtvis att fortsätta med liknande aktiviteter. Ökad transparens och social interaktion är en viktig del i vår digitala strategi, säger Anna Rosang, affärsområdeschef digitala medier på SF Bio.

– Det finns ett enormt engagemang för film hos många av våra kunder och en önskan att kommentera och diskutera film på bio. På det här sättet får alla en chans att tycka till och vi kan samtidigt ge en service till alla de som behöver inspiration när de ska välja film på bio, säger Helena Eklund, marknadschef SF Bio.

Om Biosommar:

Biosommar är en återkommande aktivitet hos SF Bio som samlar de största filmerna för perioden. I 2014 års upplaga av Biosommar ingår filmerna: “X-men: Days of the Future Past”, “Maleficent”, “A Million Ways to Die in the West”, “Edge of Tomorrow”, “Transcendence”, “Draktränaren 2”, ”Transformers 4”, “Apornas Planet: Uppgörelsen”, “Guardians of the Galaxy” och “Teenage Mutant Ninja Turtles”.

SF Bio AB – pressmeddelanden

Streama Film