Blodigaste säsongen av Game of Thrones nu på Blu-ray™ och DVD

14 februari, 2014 Filmnyheter246

Fly vintern in i en värld full av äventyr och dramatik. Den 17 februari släpps den tredje säsongen av hyllade tv-serien Game of Thrones på Blu-Ray™ och DVD. Säsong tre innehåller ett av de mest omtalade avsnitten under 2013 som både chockade publiken och skapade rubriker världen över.

Strider, politiska intriger och ett överflöd av blod. Så kan man sammanfatta en av de mest omtalade säsongerna i tv-serien Game of Thrones som nu släpps på Blu-ray™ och DVD.

I samband med lanseringen flirtar Warner Home Entertainment med fansen genom att placera ut ”nödboxar” som innehåller kopior av dolkar i drakglas på Djurgården i Stockholm och Holmenkollen i Oslo. Dolkar av drakglas är nämligen det enda som skyddar mot vålnaderna ”The White Walkers” som uppenbarar sig vid snöstorm. The White Walkers har en betydelsefull roll i den tredjesäsongen av Game of Thrones.

I säsong 3 får vi följa den fortsatta striden om tronen mellan familjerna i de sju kungarikena. Lojalitet och relationer sätts på prov och flera går hemska öden till mötes. Familjen Lannister lyckas knappt hålla fast vid tronen efter Stannis Baratheons våldsamma anfall. Samtidigt pågår det stridigheter i norr som hotar med att förändra den övergripande maktbalansen då Rob Stark, kungen i norr, möter på motgångar i hans kamp att ta över tronen.

Det efterlängtade släppet innehåller även exklusivt bonusmaterial där vi får dyka djupare in i karaktärerna, familjerna och det politiska spel som utspelar sig i Westeros. Bonusmaterialet består bland annat av ljudkommentarer samt förlängda och borttagna scener. Blu-ray™ boxen innehåller dessutom interaktiva guider, illustrerade berättelser och nästan två timmar av aldrig tidigare visat material från produktionen av de omtalade avsnitten ”The Rains of Castamere” såväl som nya delar av ”Red Wedding”.

Game of Thrones säsong 1 och 2 är båda rankade som den snabbast säljande TV-serien på Blu-ray™. Serien hade även flest nomineringar i Emmy Awards under 2013. ”Nödboxarna” med en kopia av original dolken i drakglas ställs ut den 14 februari.

Releasedatum: Game of Thrones S3, 17 februari, Blu-ray™ och DVD

Cision News

Streama Film