Filmtoppen 2017

4 februari, 2017 Topplistor, Toppnyheter235,800

På Filmtoppen samlar vi de hetaste streamingfilmerna (inget DVD eller Blu-ray här inte) just nu, topplistan uppdateras kontinuerligt så kom gärna tillbaka och se vad som är nytt. Listan är perfekt om du vill ha en skön hemmakväll med familjen, kompisarna eller bara slappna av för dig själv.

1

Jason Bourne

Streama Jason Bourne6.7Jason Bourne har fått lära sig att leva med insikten av att ha varit ett redskap för att utföra operationer som myndigheterna behöver, men inte vill kännas vid. Samtidigt förändras världen i en takt som verkar springa ifrån makthavarna, som bara kan se på när en ny verklighet lägger sig som ett raster ovanpå den gamla.

Hyr filmen på:
Viaplay Discshop

2

Suicide Squad

Streama Suicide Squad6.3Samla ett gäng fängslade superskurkar och förse dem med de kraftfullaste vapnen regeringen kan uppbringa. Skicka sedan iväg dem på uppdrag att besegra en oövervinnelig fiende. Underrättelseofficeren Amanda Waller har bestämt att enda lösningen är en grupp av omaka och förkastliga individer utan något att förlora.

Hyr filmen på:
Viaplay Discshop3

The Revenant

The Revenant Streaming8.1Efter att ha attackerats av en björn lämnas Hugh Glass åt sitt öde och kämpar sig igenom den stränga vintern i vildmarken. Detta episka äventyr skildrar människans ofattbara inre styrka. Skådespelare: Tom Hardy , Domhnall Gleeson , Forrest Goodluck , Will Poulter , Leonardo DiCaprio.

Hyr filmen på:
Viaplay

4

Central Intelligence

Streama Central Intelligence6.4Bob var en gång klassens största mobboffer men idag är han en livsfarlig CIA-agent. I samband med en återförening på hans gamla gymnasieskola rekryterar han Calvin, skoltidens coolaste snubbe, numera en revisor som mest längtar tillbaka till sina glansdagar.

Hyr filmen på:
Viaplay Discshop

5

Snowden

Snowden Streaming7.3Filmatiseringen av händelserna som ledde fram till att den CIA-anställde visselblåsaren Edward Snowden blev en av världens mest jagade män. 2013 läckte han tusentals sekretessbelagda CIA-dokument till The Guardian och The Washington Post, och kunde då avslöja att USA och Storbritannien bedrev topphemlig övervakning av privatpersoner, politiker och företag över hela världen.

Hyr filmen på:
Viaplay Discshop

6

The Big Short

The Big Short streaming7.8När fyra utomstående såg vad de stora bankerna, massmedia och regeringen vägrade se – den globala ekonomins kollaps – fick de en idé: The Big Short. Deras djärva investering ledde dem in i den moderna bankvärldens mörka irrgångar, där de måste ifrågasätta allt och alla. Skådespelare: Christian Bale , Casey Groves , Ryan Gosling , Steve Carell , Rudy Eisenzopf. Filmen fick fem Oscarnomineringar, bl.a. för Bästa film och Bästa regi. Den vann för Bästa manus efter förlaga.

Hyr filmen på:
Viaplay Discshop

7

Sully

Streama Sully8.3Den 15 januari 2009 fick världen uppleva ?miraklet på Hudson? då kapten Chesley ”Sully” Sullenberger landade ett nödställt flygplan på floden och räddade därmed livet på de 155 passagerarna som fanns ombord. Men samtidigt som han hyllades av allmänheten och media pågick det en undersökning kring fallet som kunde förstöra både hans rykte och bli slutet på hans karriär.

Hyr filmen på:
Viaplay Discshop

8

En man som heter Ove

En man som heter Ove Streaming7.559-årige Ove är kvarterets vresige ordningsman som flera år tidigare avsattes som ordförande i bostadsrättsföreningen. När höggravida Parvaneh med familj flyttar in i radhuset mittemot och backar in i Oves brevlåda blir det upptakten till en komisk och hjärtevärmande historia.
Skådespelare: Anna-Lena Bergelin , Zozan Akgün , Tobias Almborg , Rolf Lassgård , Filip Berg.

Hyr filmen på:
Viaplay

9

Zoolander 2 Streaming

Streama Zoolander 27.5Femton år efter den första filmen kämpar Derek och hans vapendragare Hansel med att hitta sin plats i en värld full av bloggare, vloggare och antimode-mode. De rekryteras för uppdraget att stoppa en sammansvärjning som, om den lyckas, skulle förinta möjligheten för modevärlden att någonsin återfå sin forna glans. Återstår att se om Derek och Hansel har modet som krävs för att rädda modet.

Skådespelare: Owen Wilson , Penélope Cruz , Ben Stiller , Kristen Wiig , Will Ferrell.

Hyr filmen på:
Viaplay Discshop
Streama Film