Maffiapremiär och Jason Statham i hårdkokt action på Viaplay

7 maj, 2015 Viaplay502

Gomorrah Säsong 1
Baserad på Roberto Savianos bästsäljande bok med samma namn, kommer detta realistiska italienska kriminaldrama som skildrar verkligheten hos Camorran – ett nätverk av familjer i Neapel vars inflytande sträcker sig från den dolda världen av organiserad brottslighet till styrandet av staden

Redemption
ACTION En ärrad före detta specialagent (Jason Stratham) återvänder till London med krigsrätten hack i häl. När han rör sig i stadens kriminella undre värld får han en chans att ta över en annan mans identitet – och han tar den. På samma gång blir han en hämndens ängel.

Skogens hemliga rike
FAMILJEFILM Mary tror inte på den värld hennes excentriske far söker, en osynlig liten civilisation inne i skogen. Men plötsligt är hon där, djupt inne i skogen, där en kamp mellan det goda och det onda pågår.

PowersHela säsong 1
Efter en spännande säsongsavslutning av den nya superhjälteserien Powers finns nu hela säsongen tillgänglig på Viaplay. Följ mordutredarna Christian Walker (Sharlto Copley) och Deena Pilgrim (Susan Heyward) som utreder fall där superkrafter har använts, så kallade ”Powers.”

Streama Film