Magine blir ännu roligare med Comedy Central

10 oktober, 2014 Magine55

Magine TV fortsätter att utöka sitt utbud till abonnenterna och lanserar nu världens ledande komedikanal. Den 1 oktober är det premiär för Comedy Central på Magine TV som därmed stärker sitt utbud av underhållningskanaler ytterligare.

– Vi är oerhört glada över att kunna lansera Comedy Central. Kanalen har ett mycket starkt utbud med ikoniska program som Friends, South Park och Kungen av Queens samt urstarka profiler som Jon Stewart i The Daily Show. Comedy Central blir ett fantastiskt tillskott till en redan stark mix av underhållande kanaler, säger Alexander Jamal, Sverigechef på Magine.

Comedy Central blandar komediserier, animation för vuxna och stand-up comedy och är den enda kanalen på den svenska TV-marknaden som är ett hundra procent humor. En stor del av Comedy Centrals egna serier, såsom Roast och Tosh.O sänds kort efter USA-premiären.

Magine TV är en molnbaserad tv-tjänst som erbjuder en helt unik tv-upplevelse, utan bindningstid, TV-boxar eller dolda avgifter. Användarna får tillgång till hela tjänstens utbud för endast 159 kronor i månaden, med extra service som catch up, tvillingabonnemang på köpet och möjlighet att själv styra sitt tv-tittande.

– Magine är tv på tittarens villkor. TV som det borde vara. Genom oss kan tittaren se på tv när, var och hur hen vill, säger Alexander Jamal.

Magine TV – pressmeddelanden

Streama Film