Njut resten av sommaren med gamla och nya barnfavoriter på Viaplay

11 juli, 2015 Viaplay239

Woody, Buzz och alla deras vänner är redo för nya äventyr och tänker kämpa om att bli Andys favoritleksak. Du kan se Toy Story 1, 2 och 3 på Viaplay tillsammans med en massa andra kända ansikten.

Toy Story 1+2+3

Premiär den 17 juli
I Toy Story träder vi in i leksakernas magiska värld. Vi möter Woody och Buzz som kämpar om att bli Andys favoritleksak. De måste samarbeta när Woody kidnappas av en leksakssamlare, och när de skänks bort till ett dagis måste de tillsammans planera sin flyktväg därifrån.

Det regnar köttbullar

Premiär den 25 juli
Filmen ”Det regnar köttbullar” handlar om vetenskapsmannen Flint Lockwood, som sedan barnsben hållit på med uppfinningar som skapat fler problem än de har löst. Men plötsligt uppfinner han en maskin som kan omvandla vatten till mat, och plötsligt regnar det köttbullar…

Horton

Premiär den 15 juli
Den snälla elefanten Horton är tillfreds men sin tillvaro, tills han hör ett litet dammkorn ropa på hjälp. Hortons vänner försöker övertala honom om att det inte kan bo någon i en dammtuss, men Horton är säker på sin sak. Tur är väl det, för det visar sig bo ett mikroskopiskt dammfolk i dammtussen, och de behöver hjälp.

Violetta, säsong 2

Disneys världssuccé fortsätter! I den här säsongen fortsätter vi följa Violetta och hennes liv i Buenos Aires. Hur går det med hennes karriär som sångerska? Hur är det med hennes vänner? Hur går det med kärleken och hur är förhållandet med hennes överbeskyddande pappa?

Streama Film