Oscarsvinnande Life of Pi och spöken på Viaplay

27 november, 2014 Filmnyheter463

Life of Pi – premiär på söndag

DRAMA I den Oscarsvinnande storfilmen Life of Pi följer vi den unga Pi Patel som överlever en katastrof till havs och skapar en märklig samvaro med en annan överlevande: en bengalisk tiger. Filmen vann bl.a. pris för de visuella effekterna och tar med dig och din familj på ett riktigt äventyr över stora hav och nya världar.

Frost

FAMILJEFILM När kungadömet drabbas av evig vinter slår den orädda optimisten Anna sig samman med bergsmannen Kristoff för att hitta systern Elsa som flytt ut i skogen. Filmen har vunnit två Oscarsstatyetter.

Narnia – häxan och lejonet

FAMILJEFILM Följ med Susan, Peter, Lucy och Edmond in i en magisk garderob till landet Narnia. Där upptäcker barnen ett vackert, och en gång fridfullt land som befolkas av talande odjur, dvärgar, fauner, centaurer och jättar.

Switched At Birth – Säsong 1

Det var 16 år sedan som två bebisar förväxlades vid födseln – ett misstag som förändrade livet för all framtid för två familjer. Bay Kennish växte upp i en rik familj medan Daphne Vasquez växte upp i ett arbetarklassområde.

Deadbeat – Säsong

I Deadbeat följer vi mediet Kevin “Pac” Pacalioglu, som hjälper oroliga spöken och vålnader över till andra sidan. När hans förmåga blir ifrågasatt av det kända mediet Chamomile White så tar Pac sin enda vän Roofie till hjälp för att avslöja vem som egentligen är en bluff.

Streama Film