Premiär av Blunt Talk och Drop Dead Diva på Viaplay

27 augusti, 2015 Viaplay114

Blunt Talk

Säsong 1
Nu är det exklusiv premiär av Blunt Talk på Viaplay – en ny komediserie med Patrick Stewart. Walter Blunt (Stewart) är ett brittiskt nyhetsankare som är fast besluten om att erövra den amerikanska tv-nyhetsvärlden. Varje kväll håller Blunt sin nyhetssändning där han delar sin visdom och vägledning om hur amerikaner ska leva, tänka och bete sig.

Det regnar köttbullar 1 & 2

FAMILJEFILM När Flint Lockwoods senaste manick oavsiktligt förstör stadens torg och flyger upp bland molnen, tror han att hans uppfinnarkarriär är över. Då händer någonting fantastiskt – det börjar regna cheeseburgare från himlen.

Fury

ACTION Mitt under de allierades stora slutoffensiv i Europa får den rutinerade sergeanten som kallas ”Wardaddy” (Brad Pitt) i uppdrag att leda en Sherman-tank bakom fiendens linjer. Underlägsna i både antal och vapenkraft har Wardaddy och hans mannar oddsen emot sig. Se Fury nu.

Ny säsong av Hard Knocks

SPORTDOKUMENTÄR I den populära serien Hard Knocks från HBO får vi följa tränare och spelare i laget Houston Texans i deras förberedelser inför den kommande NFL-säsongen. Vi får en unik inblick i vad som krävs för att lyckas i den amerikanska fotbollsligan NFL.

The Heat

ACTION/KOMEDI Sarah Ashburn (Sandra Bullock) är överambitiös, arrogant och fast besluten om att få en befordran. Problemet är att ingen av kollegorna gillar henne, speciellt inte Bostonpolisen Mullins (Melissa McCarthy) som kör sitt eget race.

Drop Dead Diva

Säsong 1-6
Komisk advokatserie där vi följer en vacker fotomodell som omkommer i en bilolycka och återuppstår som en oattraktiv överviktig advokat. Du ser alla säsonger på Viaplay och kan dessutom spara ner och titta på avsnitten offline.

Streama Film