Romantiska filmer och Alla hjärtans dag på Viaplay

12 februari, 2015 Filmnyheter1,167

Romantiska filmkvällar och kärlek i Paris

Vi närmar oss den 14 februari och du vet vad det innebär. Romantiken ligger i luften och nedräkningen har börjat till “Alla hjärtans dag”. På Viaplay laddar vi upp med varma filmer för dig och dina kära med kärlekshistorier från världens alla hörn. Se den osannolika romansen i sci-fi-filmen Her, storslagen passion i klassikern Titanic eller attraktion som tar dig genom tid och rum i Midnatt i Paris. På Viaplay hittar du något för alla i familjen.

Gillar du inte romantiska filmer? Oroa dig inte, vi har samlat ett gäng filmer för dig här.

The Wolf of Wall Street

DRAMA/KOMEDI The Wolf of Wall Street är baserad på den verkliga historien om den karismatiska börsmäklaren Jordan Belforts liv. Han var en stigande stjärna på börsmarknaden och en fast punkt på FBI:s radar. Missa inte Martin Scorsese och Leonardo DiCaprios verk av underhållande galenskap.

American Hustle

DRAMA/KOMEDI Jennifer Lawrence och Bradley Cooper återförenas med Amy Adams och Christian Bale i en galet underhållande film där de hamnar mitt i smeten bland FBI-agenter och maffia. Filmen blev nominerad till hela 10 Oscars och drog hem 3 priser från Golden Globe-galan.

Desperate Housewives

Alla säsonger
Följ med till bostadsidyllen Wistera Lane och träffa Bree, Edie, Gabrielle, Lynette och Susan. De polerade fasaderna börjar krackelera när deras bästa vän blir mördad och snart börjar mörka hemligheter komma upp till ytan.

Marry Me

Säsong 1 – Viaplay Premiere
Om du går runt med tankar om giftemål kan Jake och Annie lära dig en del om hur en förlovning borde eller åtminstone inte borde gå till. Efter 6 år tillsammans har de äntligen förlovat sig och sätter teorin om att ”motsatser attraherar” på prov.

Streama Film