Skräck och mys på höstlovet!

22 oktober, 2014 Filmnyheter1,344

På fredag startar för många en ljuspunkt i mörkret – det efterlängtade höstlovet. En vecka som numera är en av de mest välbesökta på våra biografer, och i år verkar det knappast bli något undantag.

Höstlovet har på senare år också kryddats med ett alltmer utbrett Halloween-firande, och då hör naturligtvis en riktigt bra skräckfilm till. I år kan de som väljer att se ”Annabelle” få en riktigt ruskig upplevelse, medan kanske andra väljer att uppleva lite romantik eller få sig ett gott skratt på bio.

– Höstlovet är verkligen perfekt för ett biobesök, säger Helena Eklund, marknadschef på SF Bio. Vi har många bra filmer att välja på och dessutom utökar vi våra öppettider så att man lätt skall kunna komma iväg på ett biobesök.

Höstlovet har utvecklats till en av årets mest välbesökta veckor på biograferna. Kombinationen av ledighet, tilltagande mörker och ett brett utbud av film gör att många passar på att se en bra film. Och i år finns det som vanligt väldigt mycket film att se, t ex:

· Blixten och det magiska huset
· Kapten Sabeltand
· LasseMajas Detektivbyrå – Skuggor över Valleby
· Mera monster, Alfons
· Var inte rädd Långa Farbrorn
· Muminfamiljen på Rivieran
· Pojken med guldbyxorna
· Bröllopskaos
· Chef
· Hallonbåtsflyktingen
· Love, Rosie
· A Walk Among the Tombstones
· Annabelle
· Dracula Untold
· Fury
· Ouija

Dessutom bjuder höstlovet på en nyhet i år:
– Vi kan dessutom erbjuda opera i världsklass, fortsätter Helena Eklund. Den 27 oktober visar vi operan I due Foscari live från Royal Opera House i London. Föreställningen med Plácido Domingo i huvudrollen visas via länk i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Umeå.

SF Bio AB – pressmeddelanden

Streama Film