South Park exklusivt på Viaplay

3 juli, 2015 Viaplay170

Stan, Kyle, Kenny och Cartman flyttar in på Viaplay. Den 1 juli har den legendariska serien South Park premiär på Viaplay. Från skaparna Trey Parker och Matt Stone kommer samtliga 18 säsonger med Stan, Kyle, Cartman och otursdrabbade Kenny till Viaplay. Den prisbelönta serien har varit en succé över hela världen ända sedan premiären 1997.

– Viaplay kommer vara den enda streamingtjänsten i Sverige där samtliga tillgängliga säsonger kommer att finnas i sommar. Det känns otroligt kul att kunna erbjuda alla inbitna fans detta, säger Lina Brouneus, COO Content på Viaplay. Perfekt att spara ner på surfplattan eller mobilen att se offline och fortsätta sommaren på bästa sätt!

South Park lanserades i augusti 1997 och har sedan dess blivit omnämnd som en utav världens bästa serier någonsin. Varje avsnitt är fullspäckat med oförglömliga äventyr, skoningslös satir och skrattretande överdrifter – från upprörda kändisar till talande handdukar och brottsbekämpande barn. Välkommen till Kyles, Stans, Kennys och Cartmans värld av dysfunktionalitet och spänning.

Samtliga 18 säsonger kommer att finnas tillgängligt och alla 252 avsnitt går att tillfälligt spara ner på Viaplay-appen och titta på offline.

Prova Viaplay utan kostnad 1 månad!

Streama Film