Vad händer i Stranger Things säsong 2?

9 februari, 2017 Netflix Sverige0

När Stranger Things visades för första gången på Netflix sommaren 2016 var det många som satt bänkade. Storyn med övernaturliga händelser och 1980-talsvibbar var en succé. Nu bekräftas att Stranger Things Säsong 2 kommer att ha premiär under 2017, något som många ser fram emot.

Det som gör många extra spända över premiären av Stranger Things säsong 2 är att många frågor lämnades obesvarade efter första säsongen. Vad hände egentligen med Eleven och finns det fler monster? Om du missat första säsongen och vill komma ikapp går det att streama Stranger Things online.

En stor succé med Stranger Things var de tydliga 1980-tals influenserna. Skaparna av serien fick en helt enkelt att känna sig som att man såg på en serie producerad i mitten på 1980-talet. Vi kan nog vara säkra på att Stranger Things säsong 2 kommer att gå i samma stil.

Hur kommer då Stranger Things säsong 2 att bli? Det kan vara bra att veta om du vill ge dina vänner tv-serie tips. Upphovsmännen har bland annat angett att denna säsong kommer att utspela sig år 1984. Den tidigare säsongen utspelade sig 1983, så inte mycket tid kommer att ha gått när vi åter får stifta bekantskap med alla karaktärerna.

Vi hoppas naturligtvis också att få se några av de barnskådespelare som i mångt och mycket gjorde första säsongen till en framgång. Ni kanske till exempel minns Dustin Henderson spelad av Gaten Matarazzo och Mike Wheeler spelad av Finn Wolfhard?

En skådespelerska som faktiskt gjorde en stor comeback med Stranger Things säsong 1 och som vi hoppas återvänder i andra säsongen är Winona Ryder. Hon gjorde en fantastisk insats som Joyce Byers, den förtvivlade mamman till den försvunna Will Byers.

Enligt den information som finns ute nu säger skaparna till serien, Matt och Ross Duffer, att vi kan förvänta oss att få veta lite mer om den andra dimensionen som dyker upp i första säsongen. Vad finns egentligen där inne?

Det låter som att Stranger Things säsong 2 bådar gott. Vi kommer att få fortsätta befinna oss i den genuina 1980-talsmiljön som ger vibbar av gamla high school-filmer. Vi kommer också förhoppningsvis att få veta mer om vad som egentligen hände med Eleven och vad som gömmer sig i den andra dimensionen.

Ett hett tips är att passa på att titta på säsong 1 av serien nu om du inte redan har gjort det. På så sätt är du redo när Stranger Things säsong 2 rullar upp under 2017.

Streama Film