Streama XTreme Videos filmer på Film2home

8 oktober, 2014 Film2Home119

film2home har tecknat avtal med XTreme video och blir deras första streamingaktör i Norden. XTreme video har jobbat väldigt tight med över 500 extremsportproducenter i hela världen i över 20 år inom genres som Downhill, MTB, Surf, Snowboard och mycket mer. film2home har redan plockat in över 100 filmer som du kan streama på film2home.se.

– Det här är filmer som du förut bara har kunnat köpa som dyra DVD-er och även då har det varit svårt att få tag på dem. Det är grymma produktioner med fokus på sporten, inte på att trycka ut reklam från olika varumärken som man vanligtvis ser i den här typen av produktioner. Vi tycker att det är viktigt att fortsätta ge plats för filmer som håller superhög kvalitet och som ger en större bredd i Sverige och övriga Norden, säger Ulrika Lindwall, VD på film2home som själv är en passionerad snowboard- och Downhill åkare.

– Vi jobbar ständigt med att hitta nya bra filmgenres med starka communitys, filmer som har fått för lite plats i Sverige och som idag bara går att hitta på illegala sajter. Med internet och en streamingsajt som vår har vi möjlighet att gå mycket bredare än med bara mainstreamfilmer och säkra framtiden för både filmälskare och filmproducenter inom dessa genres, och vi håller alltid ögonen öppna efter kvalitetsproduktioner. Vi tar gärna emot förslag från vår filmälskande publik, säger Viktoria Eriksson, Film och avtalschef på film2home.

Streama Film