Super Bowl och Premier League på Viaplay

28 januari, 2015 Sport, Viaplay117

Förbered dig på en riktig sporthelg på Viaplay!

Super Bowl XLIX

Söndag 22:00
NFL Viaplay sänder direkt från en av världens största sporthändelser, Super Bowl, som i år spelas på University of Phoenix Stadium. De försvarande mästarna Seattle Seahawks ställs mot New England Patriots i kampen om Super Bowl-titeln. Seahawks ses av många som favoriter trots stora problem i NFC-finalen mot Packers. Tom Bradys Patriots hade inga större problem i sin match mot Colts. Frågan är om Brady kan göra detsamma mot Seahawks och deras Legion of Boom? Svaret får vi natten mot måndag!

Toppmöte på Stamford Bridge

Lördag 18:00
PREMIER LEAGUE Serieledarna Chelsea ställs mot tvåan Manchester City i den 23:e omgången av Premier League. Chelsea har fem poängs försprång på City, så det krävs 3 poäng för att inte halka ännu längre efter Chelsea i toppen. Förra mötet slutade 1-1 i en match som präglades av hårt spel, mängder med gula kort och en utvisning på Zabaleta. Trots en man mindre lyckades City kvittera i slutet genom Frank Lampard som gjorde mål mot sitt gamla lag.

Allstar weekend på Viaplay!

Torsdag – söndag
EUROPATOUREN Det är dags för den tredje och sista tävlingen i mellanöstern när Europatouren når Dubai och tävlingen på Emirates Golf Club. I förra veckans tävling i Qatar slutade fyra svenskar bland de 13 första. Bäst var Alex Norén med en niondeplats i sin andra start efter en handledsskada som höll honom borta från spel i fem månader. Det blir ett stjärnfyllt startfält i Dubai med bland andra världsettan Rory McIlroy!

Streama Film