Super Bowl XLVIII: Upplev en historisk final tillsammans med Viaplay

31 januari, 2014 Sport, Viaplay163

– Touchdown på Hard Rock Café den 2 februari kl. 00:30. Natten mellan söndag och måndag möts Denver Broncos och Seattle Seahawks i den 48:e omgången av Super Bowl, USAs absolut största sportevenemang. För första gången möter lagen varandra utomhus i kallt väder på MetLife Stadium i New Jersey då New Jersey och New York tillsammans anordnar Super Bowl.

För de som inte själva har möjlighet att åka till MetLife Stadium och uppleva stämningen, visar nu Viaplay, tillsammans med Hard Rock Café den spektakulära matchen live.

Super Bowl Sunday är en upplevelse man inte bör missa. Denver Broncos mot Seattle Seahawks är ett mästarmöte på högsta nivå och på söndag kväll visar Hard Rock Café och Viaplay matchen i amerikansk anda.

Super Bowl har på bara några årtionden blivit ett världsfenomen som idag sträcker sig långt utanför USA:s gränser. Matchen är självklart det stora dragplåstret men även underhållningen i halvtid brukar dra till sig stor uppmärksamhet. Världsstjärnor som Michael Jackson, Bruce Springsteen, Prince, Madonna, U2 och Beyoncé har alla genomfört spektakulära shower under Super Bowl och i år kommer både Bruno Mars och Red Hot Chili Peppers att stå för underhållningen.

Super Bowl på Viaplay:
Med ett Viaplay-abonnemang kan alla som inte har möjlighet att komma till Hard Rock Café på söndag ta del av Super Bowl: på datorer, smarta telefoner, läsplattor, Viaplay-Boxen, Smart TV:s och spelkonsoler. Förutom NFL och Super Bowl visas även NHL, Champions League, Premier League, PGA-touren, NBA, Formel 1, Hockeyallsvenskan och mycket mer. Viaplay erbjuder även tusentals filmer och mängder av TV-serier.

Viaplay Sverige – pressmeddelanden

Streama Film