The Wolverine och säsongsavslutning av Outlander hos Viaplay

1 juni, 2015 Viaplay314

The Wolverine Premiär 28 maj
ACTION Hugh Jackman är tillbaka som Wolverine från X-Men i denna fristående film. Här bjuds han till Japan av en gammal vän, en resa som tvingar honom att konfrontera sina demoner.

What If
KOMEDI Wallace (Daniel Radcliffe) är ännu låg efter sitt senaste misslyckade förhållande. Men när han möter Chantry (Zoe Kazan) stämmer plötsligt allt ochvärlden verkar vara en underbar plats igen. Problemet är att hon redan har en pojkvän.

Million Dollar Arm
DRAMA Sportagenten JB har haft bättre tider. Det gäller att tänka nytt. Varför inte inspireras avdokusåpornas värld med målet att bygga om indiska cricketspelare till baseballspelare?

Prova Viaplay utan kostnad 1 månad!

Outlander Säsong 1
På söndag är det säsongsavslutningav det romantiskaoch spännande dramat Outlander på Viaplay. Ska Claires expedition lyckas och kommer James namn någonsin blir rentvått? Svaret får du till helgen och för dig som inte kan få nog av serien kan vi glatt meddela att den andra säsongen också kommer till Viaplay.

Nalle Puhs äventyr
FAMILJEFILM Nalle Puh är en snäll björn med en mycket liten hjärna. Följ med till Sjumilaskogen ochträffa alla hans vänner som sjunger sin väg genom ett otal äventyr i denna familjeklassiker från 70-talet.

Streama Film