Upplev LEGOs magiska värld på Viaplay i höst

14 augusti, 2015 Viaplay181

Glada nyheter för alla barnfamiljer när tre av LEGOs populära serier kommer till Viaplay den 9:e oktober. Kliv in i LEGOs fantastiska och fantasifulla värld när höstmörkret faller och titta direkt eller ladda ned och se offline senare utan internet.

LEGO Ninjago (26 avsnitt)

I LEGO Ninjago slåss de fyra ninjas Kai, Jay, Zane och Cole i en evig kamp mot ondskan tillsammans med Sensei Wu och flickan Nya. Förutom att slåss mot det onda, slåss de också mot ett gammal rykte som säger att en ninja måste bli bättre och starkare än alla andra, vilket också sätter deras vänskap på prov.

LEGO Friends (3 avsnitt)

I LEGO Friends möter vi de fem flickorna Mia, Emma, Olivia, Andrea och Stephanie som bor i staden Heartlake City. Vi följer dem i vått och torrt, när de handlar, bakar eller tränar upp valpar till stadens talangjakt.

LEGO Chima (24 avsnitt)

Det fanns en tid då landet Chima var ett fredligt land. Nu har det däremot uppstått en strid mellan åtta djurstammar då krokodilerna insisterat på att få sin del av den starka energi, Chi, som både kan förlänga och förstöra liv. I LEGO Chima stiger du in i en magisk värld med otämjd natur, skönhet och fantastiska händelser.

Alla tre serier och en massa andra filmer och serier som Toy Story, Det regnar köttbullar och Violetta kan sparas ned på Viaplay-appen och ses offline.

Viaplay är tillgänglig på följande plattformar: PC, Mac, Android- och iOS-enheter, Smart-tv, Apple TV, Xbox 360, Xbox One, PlayStation® 3 samt PlayStation® 4.

Streama Film