Viaplays fightingpaket med UFC och boxning

6 april, 2016 Sport, Viaplay120

Det nya paketet, Viaplay Fighting, innehåller över 500 timmar exklusivt innehåll från de största rättigheterna såsom UFC och Nordic Fight Night. Viaplay Fighting kommer vara tillgängligt i hela Norden från den 22 april.

Den 22 april lanseras det nya paketet Viaplay Fighting på den nordiska marknaden. Paketet kommer att innehålla över 150 matcher och mer än 500 timmars live-innehåll per år från UFC, Nordic Fight Night, Sauerland Event, Premier Boxing Champions, Matchroom, IMG och andra rättigheter i yppersta världsklass. Användare som har Viaplay Sport eller Viaplay Total-paketet kommer att få tillgång till Viaplay Fighting helt utan extra kostnad fram till och med den 31 december 2016.

”MMA är världens snabbast växande sport och vi har sett ett enormt intresse för fightinginnehåll på Viaplay. Jag är extremt glad att vi lanserar Viaplay Fighting i hela Norden med stjärnor som Alexander “The Mauler” Gustafsson, Conor McGregor and Erik Skoglund. För första gången någonsin kan fighting-fans konsumera världens bästa live-matcher, dokumentärer och serier inom fighting på ett och samma ställe, helt exklusivt på Viaplay” säger Viaplays VD Jonas Karlén.

I Viaplay Fighting-paketet kommer användarna även att få tillgång till över 100 timmar fighting-dokumentärer och serier per år, historiska matcher från UFC och boxning och populära serier som The Ultimate Fighter, UFC Countdown och mycket mer.

Viaplay Fighting kommer att finnas tillgängligt från den 22 april i år och kommer att kosta 199kr/mån. Användare som har Viaplay Sport eller Viaplay Total-paketet kommer att ha tillgång till det nya paketet helt kostnadsfritt fram till och med den 31 december 2016. Ett fåtal event per år kommer fortsatt endast att visas som Pay Per View.

Streama Film